Logo Sterkveld administratie
Direct een afspraak maken
Snelmenu

Organisatie

Sterkveld is een eenmanszaak met één personeelslid waarbij de eigenaar beschikt over een bedrijfskundige achtergrond. Hierdoor kunnen wij breder naar uw organisatie kijken dan een "gewoon" administratiekantoor. U kunt dan ook van ons verwachten dat wij niet slechts uw administratie doen, maar u ook zullen informeren over de stand van uw onderneming. Als wij opvallende zaken uit uw cijfers halen zullen we u zeker op de hoogte brengen.

Sterkveld denkt graag met u mee!
Naast het beperken van uw administratieve lasten denken wij ook graag mee over het oplossen van vraagstukken op andere vlakken van het ondernemen. Daarbij kunt u denken aan logistieke vragen, inkoop, voorraadbeheersing en het hele scala aan vragen waar grote organisaties bedrijfs- of organisatiedeskundigen voor inhuren.
Dus zowel voor financiële als andere zaken zijn wij uw gesprekspartner. En dit alles tegen onze uiteraard bijzonder scherpe Sterkveld tarieven.

Geïnteresseerd?

De eigenaar

Drs. Sander van der Velde
Na diverse technische opleidingen en de studie bedrijfskunde in Nijmegen, startte Sander zijn carriëre als inkoper bij een fabriek. Enige tijd later bleken verlegde interesses en eigen idealen de basis voor de start van Sterkveld Administratie. Hierdoor kan hij nu zelf een visie ontwikkelen en uitdragen op het gebied van administratieve processen en advisering, in het bijzonder voor kleine bedrijven. Voor hem is het van belang dat een bedrijf in balans is, zowel financieel als bedrijfsmatig. Inmiddels is hij vakbekwaam doordat hij de opleiding "Belasting Adviseur" met succes heeft afgerond aan het Register Belastingadviseurs.